Phi Vogel Bergkristal punt nr-03
search
  • Phi Vogel Bergkristal punt nr-03
  • Phi Vogel Bergkristal punt nr-03
  • Phi Vogel Bergkristal punt nr-03
  • Phi Vogel Bergkristal punt nr-03

Phi Vogel Bergkristal punt nr.03

€ 281,50
Inclusief belasting

Perfect geslepen phi vogel kristal van Bergkristal uit Brazilië. Deze is 14,5 cm lang en 379 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Phi Vogel Bergkristal punt nr.3 kopen 

Prachtige handgeslepen phi-vogel punt van de half-edelsteen Bergkristal. Dit kristal is ca. 14,5 x 5 cm en 379 gram en loopt taps toe, de vindplaats van deze Bergkristal is Brazilië. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van het Phi Vogel kristal

Phi vogel kristallen stralen een harmonieuze en evenwichtige energie uit die gunstig is voor zowel fysiek als emotioneel welzijn. Ze worden vaak gebruikt in meditatie, healing-praktijken en spirituele rituelen om positieve energie te bevorderen, het bewustzijn te verhogen en blokkades in de energiestroom te helpen opheffen. Bergkristal wordt vaak geassocieerd met genezing en wordt gebruikt om het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen. Sommigen geloven dat het kan helpen bij het verlichten van stress, het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van algemeen welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Phi Vogel Bergkristal punt perfect bij jouw intenties of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en verlichting van stress die de Bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Bergkristal punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204714
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
379
Kleur
Transparant
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
5 cm lang en 379 gram.
Perfect geslepen phi vogel kristal van Bergkristal uit Brazilië. Deze is 14