Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier
search
  • Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier
  • Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier
  • Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier
  • Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier

Roze kwarts sterrenbeeld armband - Stier

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Roze kwarts voor het sterrenbeeld Stier, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Roze kwarts - Stier kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Roze kwarts. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Roze kwarts wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Stier. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Roze kwarts armband

Een armband met roze kwarts, speciaal ontworpen voor het sterrenbeeld Stier, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Stier sterrenbeeld.

Liefde en emotie: Stieren staan bekend om hun diepe gevoelens en emotionele aard. Roze kwarts staat bekend als de steen van liefde en kan Stieren helpen bij het bevorderen van liefdevolle en harmonieuze relaties. Het kan hen helpen om hun emoties te uiten en om open te staan voor liefde en genegenheid, zowel naar zichzelf als naar anderen.

Kalmte en ontspanning: Stieren hebben de neiging om rustig en vredig te zijn, maar ze kunnen soms gestrest raken door de eisen van het dagelijks leven. Roze kwarts staat bekend om zijn kalmerende werking en kan Stieren helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan hen helpen om meer ontspannen en kalm te blijven, zelfs in uitdagende situaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en liefde die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198181
85 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
015
Kleur
Roze
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Roze kwarts voor het sterrenbeeld Stier