Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft
search
  • Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft
  • Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft
  • Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft
  • Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft

Aventurijn groen sterrenbeeld armband - Kreeft

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Aventurijn groen voor het sterrenbeeld Kreeft, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Aventurijn groen - Kreeft kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Aventurijn. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Aventurijn wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Kreeft. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Aventurijn groen armband

Een armband met groene aventurijn, specifiek ontworpen voor het sterrenbeeld Kreeft, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Kreeft sterrenbeeld.

Emotionele stabiliteit: Kreeften staan bekend om hun diepe emotionele aard en kunnen soms moeite hebben om hun gevoelens in balans te houden. Groene aventurijn staat bekend om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen, waardoor het een uitstekende steen is voor het bevorderen van emotionele stabiliteit bij Kreeften. Het kan helpen bij het verzachten van stemmingswisselingen en het creëren van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

Zelfvertrouwen: Kreeften hebben vaak een gevoelige aard en kunnen twijfelen aan zichzelf en hun capaciteiten. Groene aventurijn kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en zelfacceptatie door het stimuleren van positieve energie en optimisme. Het kan Kreeften aanmoedigen om hun talenten te omarmen en te geloven in zichzelf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Aventurijn armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het optimisme en zelfacceptatie die de Aventurijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198129
93 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
015
Kleur
Groen
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Aventurijn groen voor het sterrenbeeld Kreeft