Agaat gekristalliseerd op voet nr-01
search
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-01
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-01
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-01
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-01

Agaat gekristalliseerd op voet nr.01

€ 468,00
Inclusief belasting

Prachtige gekristalliseerde, half gepolijste Agaat op een voet. Deze half-edelsteen is 31 cm hoog en 2,75 kilo.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat gekristalliseerd op voet nr.01 kopen 

Uniek kunstwerk van Agaat geplaatst op een statief / voet. Dit stuk is 31 x 15 x 10 cm en 2755 gram. Prachtig Agaat mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt het product van de foto.

De werking van de gekristalliseerde Agaat 

Gekristalliseerde agaat staat bekend om zijn vermogen om innerlijke rust en emotionele balans te bevorderen. Het kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verminderen van stress en angstgevoelens. Door een gevoel van sereniteit te bevorderen, kan het bijdragen aan een meer vredige gemoedstoestand. Deze steen wordt vaak gebruikt om de verbinding met hogere spirituele energieën te versterken. Het kan helpen bij het openen van het bewustzijn voor nieuwe inzichten, wijsheid en spirituele groei. Door de geest te verheffen, kan het bijdragen aan een dieper begrip van het zelf en de wereld om ons heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Agaat kunststuk perfect bij jouw woonkamer of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en emotionele balans die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Agaat op voet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203120
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
2
755
Kleur
Natuur
Omschrijving
75 kilo.
Prachtige gekristalliseerde
half gepolijste Agaat op een voet. Deze half-edelsteen is 31 cm hoog en 2