Lepidoliet ruwe brokjes 1 kg-
search
  • Lepidoliet ruwe brokjes 1 kg-
  • Lepidoliet ruwe brokjes 1 kg-
  • Lepidoliet ruwe brokjes 1 kg-

Lepidoliet ruwe brokjes 1 kg.

€ 40,00
Inclusief belasting

1 kilo van de ruwe half-edelsteen Lepidoliet uit Madagaskar. De brokjes zijn ca. 2-5 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lepidoliet 1 kilo ruwe brokjes kopen

Een zak met 1 kilo ruwe brokjes Lepidoliet, de brokken zijn ca. 2 tot 5 groot. De vindplaats van deze Lepidoliet is Madagaskar. Leg deze mineralen op een fijne plek of gebruik ze in jouw decoratieproject. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Lepidoliet brokjes

Kalmerende werking: Lepidoliet staat bekend om zijn kalmerende en geruststellende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het kan je helpen om een gevoel van innerlijke rust en kalmte te ervaren, zelfs in uitdagende situaties.

Emotionele heling: Deze steen is zeer effectief bij het bevorderen van emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het kan helpen bij het verlichten van depressie, verdriet en andere emotionele pijnen. Het moedigt je aan om jezelf te accepteren en lief te hebben zoals je bent.

Balans van emoties: Lepidoliet helpt bij het in balans brengen van je emoties en het stabiliseren van stemmingswisselingen. Het kan je helpen om meer evenwicht en harmonie te vinden in je innerlijke wereld, waardoor je emotioneel sterker en veerkrachtiger wordt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Lepidoliet ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vermindering van stress en balans in emoties die de Lepidoliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Lepidoliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561058737
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Lepidoliet
Gewicht
1
Kleur
Paars
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
1 kilo van de ruwe half-edelsteen Lepidoliet uit Madagaskar. De brokjes zijn ca. 2-5 cm.