Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes
search
  • Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes

Toermalijn watermeloen sieraden set Summer Vibes

€ 79,50
Inclusief belasting

Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen watermeloen Toermalijn, als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De watermeloentoermalijn sieraden set Summer Vibes kopen

Prachtige sieraden set van oranje Toermalijn, een armband met een verstelbare sluiting (17 tot 20 cm) en een collier van 44 cm. Beide zijn met 925 sterling zilver afgewerkt. De facet geslepen kralen van 2 tot 3 mm zijn handgeslepen en met de uiterste zorg geregen. Sprankelende sieradenset om cadeau te geven, of natuurlijk voor jezelf te kopen.

De werking van de watermeloen Toermalijn sieradenset

Toermalijnwatermeloen is een prachtige en unieke edelsteen met specifieke spirituele en energetische eigenschappen. Hier is hoe de werking van sieraden met toermalijnwatermeloen kan worden beschreven: Harmonie en balans: Toermalijnwatermeloen staat bekend om zijn vermogen om balans en harmonie te bevorderen. Het combineert de energieën van groene en roze toermalijn, wat kan leiden tot een gevoel van innerlijke rust en evenwicht. Liefde en compassie: De roze kleur van toermalijnwatermeloen is geassocieerd met liefde en compassie. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefdevolle gevoelens en relaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze oranje Toermalijn sieradenset perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en compassie die de Toermalijn edelsteen te bieden heeft? Bestel de Toermalijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203397
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen watermeloen Toermalijn
als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen.
Werking
Gewicht ca. 60 gram.