Candle kwarts 500 gr- ruwe puntjes
search
  • Candle kwarts 500 gr- ruwe puntjes
  • Candle kwarts 500 gr- ruwe puntjes
  • Candle kwarts 500 gr- ruwe puntjes

Candle kwarts 500 gr. ruwe puntjes

€ 35,75
Inclusief belasting

500 gram van de ruwe half-edelsteen puntjes Candle kwarts uit Madagaskar. De puntjes zijn ca. 3-7 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Candle kwarts 500 gr. ruwe puntjes kopen

Een zakje met 500 gram ruwe puntjes Candle kwarts (ook wel Merlijnkwarts of kaarskwarts genoemd), de stukjes zijn ca. 3 tot 7 cm groot. De vindplaats van deze zeldzame Candle kwarts is Madagaskar. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Candle kwarts puntjes

Verlichting en transformatie: Candle kwarts wordt vaak geassocieerd met verlichting en innerlijke transformatie. Het kan helpen bij het verhelderen van je geest en het stimuleren van spirituele groei. Deze steen kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad. Meditatie en bewustzijn: Deze steen is zeer geschikt voor meditatie en mindfulness-praktijken. Het kan je helpen diepere staten van bewustzijn te bereiken en je intuïtie te versterken. Candle kwarts kan helpen bij het verkennen van je innerlijke wereld en het vinden van antwoorden op spirituele vragen. Emotionele heling: Ruwe candle kwarts kan helpen bij emotionele heling en het loslaten van oude emotionele bagage. Het moedigt zelfacceptatie, vergeving en innerlijke vrede aan. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Candle kwarts ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de emotionele heling en spirituele groei die de Candle kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de Candle kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203502
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Candle kwarts
Gewicht
0
5
Kleur
Wit / roze
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
500 gram van de ruwe half-edelsteen puntjes Candle kwarts uit Madagaskar. De puntjes zijn ca. 3-7 cm.