Roze kwarts edelsteen schijf nr-11
search
  • Roze kwarts edelsteen schijf nr-11
  • Roze kwarts edelsteen schijf nr-11
  • Roze kwarts edelsteen schijf nr-11
  • Roze kwarts edelsteen schijf nr-11

Roze kwarts edelsteen schijf nr.11

€ 54,00
Inclusief belasting

Edelsteenschijf van Roze kwarts uit Brazilië. De edelstenen schijf is 11 cm en 286 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteen schijf Roze kwarts kopen 

Prachtige schijf van de half-edelsteen Roze kwarts. De vindplaats van deze Roze kwarts is Brazilië. De schijf is 11 x 11 x 1 cm en 286 gram, de randen zijn nog ruw. Prachtige schijf om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten, of te gebruiken als onderzetter om edelsteenwater te maken of stenen op te laden.

De werking van de Roze kwarts edelsteen schijf nr.10

Een roze kwarts schijf is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn liefdevolle en kalmerende energie. Hier zijn enkele mogelijke werkingen van een roze kwarts schijf: Zelfliefde: Roze kwarts moedigt zelfliefde en zelfacceptatie aan. Het herinnert je eraan dat je het waard bent om geliefd te worden en dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Kalmerende energie: Een roze kwarts schijf heeft een kalmerende en geruststellende energie. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, waardoor je je meer ontspannen en in balans voelt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts schijf perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de liefdevolle energie en stressvermindering die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel deze Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561202345
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
286
Kleur
Roze
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Edelsteenschijf van Roze kwarts uit Brazilië. De edelstenen schijf is 11 cm en 286 gram.