Jaspis rood wijnstopper ruw
search
  • Jaspis rood wijnstopper ruw
  • Jaspis rood wijnstopper ruw
  • Jaspis rood wijnstopper ruw
  • Jaspis rood wijnstopper ruw

Jaspis rood wijnstopper ruw

€ 9,95
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een ruwe rode Jaspis half-edelsteen erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper ruw Jaspis rood kopen

Een wijnstopper van rode jaspis met een ruw brokje erop is echt een prachtig en krachtig stuk. Rode jaspis is een edelsteen die staat voor moed, vitaliteit en kracht, en het toevoegen van deze steen aan een wijnstopper maakt van elk glas wijn een moment van energie en passie.

De werking van de wijnstopper ruw Jaspis

Wanneer je deze wijnstopper gebruikt, kun je niet alleen je wijn vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van rode jaspis. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het vergroten van zelfvertrouwen en het versterken van fysieke vitaliteit. Dus terwijl je proost op de vreugde van het leven en de levendigheid van het moment, kun je ook proosten op de krachtige en energieke energie van rode jaspis. Het is alsof je elke slok wijn omhult met een gevoel van moed en passie. Proost op kracht en vitaliteit in je leven!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper ruw Jaspis perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Jaspis wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200587
49 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
05
Kleur
Rood
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een ruwe rode Jaspis half-edelsteen erop.