Unakiet wijnstopper bol
search
  • Unakiet wijnstopper bol
  • Unakiet wijnstopper bol
  • Unakiet wijnstopper bol
  • Unakiet wijnstopper bol

Unakiet wijnstopper bol

€ 14,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Unakiet edelstenen bolletje erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Unakiet kopen

Een unakiet wijnstopper is echt een prachtige keuze! Unakiet is een edelsteen met aardse tinten van groen en roze, en het heeft een kalmerende en aardende energie. Het toevoegen van deze steen aan een wijnstopper maakt van elk glas wijn een moment van ontspanning en harmonie.

De werking van de wijnstopper bol Unakiet

De werking van unakiet is echt betoverend en kan je wijnervaring tot iets heel bijzonders maken. Deze edelsteen staat bekend om zijn kalmerende en aardende eigenschappen. Het kan je helpen om in het moment te zijn, te ontspannen en in balans te blijven, zelfs te midden van het dagelijkse leven. Wanneer je een wijnstopper met unakiet gebruikt, kun je niet alleen je wijn langer vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van deze prachtige steen. Unakiet kan je helpen om stress en spanning los te laten, en het kan je herinneren aan de schoonheid van evenwicht en groei. Dus terwijl je proost op geluk en vriendschap, kun je ook proosten op de kalmerende en harmonieuze energie van unakiet. Het is alsof je elke druppel wijn omhult met een gevoel van vrede en welzijn. Proost op evenwicht en groei in je leven!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Unakiet perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Unakiet wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200631
18 Items

Datasheet

Edelsteen
Unakiet
Gewicht
0
05 kg
Kleur
Bruin / oranje
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Unakiet edelstenen bolletje erop.