Aventurijn groen wijnstopper bol
search
  • Aventurijn groen wijnstopper bol
  • Aventurijn groen wijnstopper bol
  • Aventurijn groen wijnstopper bol
  • Aventurijn groen wijnstopper bol

Aventurijn groen wijnstopper bol

€ 14,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm groene Aventurijn edelstenen bolletje erop.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Aventurijn kopen

Wat een prachtig idee om een wijnstopper te hebben met een Aventurijn edelsteenbol erop! Is het niet geweldig om deze hebben tijdens speciale gelegenheden of gewoon om je flessen wijn elegant af te sluiten? De Aventurijn staat bekend om geluk en welvaart en het toevoegen van deze steen aan een wijnstopper kan een vleugje positieve energie geven aan je wijnmomenten.

De werking van de wijnstopper bol Aventurijn 

Deze edelsteen staat bekend om zijn positieve invloed op geluk en welvaart. Het kan een gevoel van optimisme en positiviteit in je leven brengen. Als je een wijnstopper van aventurijn gebruikt, kun je niet alleen je wijn langer vers houden, maar ook profiteren van de mogelijke energetische effecten van de aventurijn. Sommige mensen geloven dat aventurijn kan helpen bij het aantrekken van succes en kansen, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust. Dus terwijl je geniet van je wijn, kun je ook genieten van de positieve vibes en de hoop op een voorspoedige toekomst die de aventurijn met zich meebrengt. Het is alsof je een beetje geluksbrenger hebt bij elke fles die je opent. Proost op geluk en welvaart!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Aventurijn perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Aventurijn wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200556
20 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
05
Kleur
Groen
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een 25 mm groene Aventurijn edelstenen bolletje erop.