Jaspis bloem 100 gr- trommelstenen -mt3-4-
search
  • Jaspis bloem 100 gr- trommelstenen -mt3-4-

Jaspis bloem 100 gr. trommelstenen (mt3-4)

€ 5,75
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen Jaspis bloem, formaat ca. 2-5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen jaspis bloem kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen Bloemjaspis, het formaat is ca. 2 tot 5 cm.

De werking van de trommelstenen jaspis bloem

Trommelstenen van jaspis bloem hebben verschillende eigenschappen die worden toegeschreven aan hun energetische werking. Jaspis bloem wordt vaak geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het kan helpen bij het versterken van de verbinding met de natuur en de aardse energieën. Deze steen wordt ook vaak gebruikt om creativiteit en vitaliteit te stimuleren, waardoor het handig kan zijn bij het vinden van inspiratie en het aanpakken van nieuwe projecten. Daarnaast wordt gezegd dat jaspis bloem kan helpen bij het bevorderen van gevoelens van rust en vrede, waardoor het een gunstig effect kan hebben op het emotionele welzijn. Zoals bij elk kristal of elke steen, kan de werking subjectief zijn en is het belangrijk om naar je eigen ervaringen te luisteren wanneer je met jaspis bloem werkt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Jaspis bloem trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aarding en vitaliteit die de Jaspis bloem edelsteen te bieden heeft? Bestel de gladde bloem Jaspis dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561038678
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
1
Kleur
Bruin
Omschrijving
100 gram trommelstenen Jaspis bloem
formaat ca. 2-5 cm.