Calciet met Pyriet ruw nr-01
search
  • Calciet met Pyriet ruw nr-01
  • Calciet met Pyriet ruw nr-01
  • Calciet met Pyriet ruw nr-01
  • Calciet met Pyriet ruw nr-01
  • Calciet met Pyriet ruw nr-01

Calciet met Pyriet ruw nr.01

€ 99,35
Inclusief belasting

Stuk ruwe Calciet met Pyriet kristallen uit Marokko van 8,5 cm groot en 385 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet met Pyriet nr.1 kopen

Prachtig stuk Calciet met kleine pyriet kristallen. Dit stuk is 8,5 x 7,5 x 6 cm en weegt 385 gram. De vindplaats van deze Pyriet op Calciet is Marokko.

De werking van de ruwe Calciet met Pyriet

Een combinatie van witte calciet met pyriet brengt de eigenschappen van beide mineralen samen voor een interessante energetische mix. Witte calciet staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het kan helpen bij het verbeteren van motivatie, het stimuleren van groei en het bevorderen van innerlijke rust. Het staat erom bekend het zelfvertrouwen te vergroten en positieve energie te bevorderen. Daarnaast kan witte calciet helpen bij het loslaten van negatieve emoties en spanning. Pyriet, met zijn gouden glans, staat bekend als een beschermende steen die negatieve energieën afweert. Het wordt geassocieerd met geluk, welvaart en het aantrekken van positieve energie. Pyriet kan ook helpen bij het vergroten van wilskracht, focus en zelfvertrouwen. De combinatie van witte calciet en pyriet kan resulteren in een steen die zowel zuiverende als beschermende eigenschappen heeft. Het kan een krachtige energie uitstralen die innerlijke rust bevordert, negativiteit afweert en positiviteit aantrekt. Deze combinatie kan nuttig zijn voor het in balans brengen van emoties, het vergroten van zelfvertrouwen en het creëren van een harmonieuze sfeer.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet met Pyriet helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en balans die de Calciet met Pyriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de bijzondere Calciet met Pyriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201256
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Calciet / Pyriet
Gewicht
0
385
Kleur
Wit
Herkomst
Marokko
Omschrijving
5 cm groot en 385 gram.
Stuk ruwe Calciet met Pyriet kristallen uit Marokko van 8