Jaspis landschap 500 gr- trommelstenen -mt 2-3-
search
  • Jaspis landschap 500 gr- trommelstenen -mt 2-3-
  • Jaspis landschap 500 gr- trommelstenen -mt 2-3-
  • Jaspis landschap 500 gr- trommelstenen -mt 2-3-
  • Jaspis landschap 500 gr- trommelstenen -mt 2-3-

Jaspis landschap 500 gr. trommelstenen (mt 2-3)

€ 50,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen Jaspis landschap uit Zuid-Afrika, formaat ca. 1,5-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen jaspis landschap kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen Jaspis Landschap, het formaat is ca. 1,5 tot 4 cm. De vindplaats van deze Jaspis Landschap is Zuid-Afrika. Jaspis landschap wordt ook wel Picture Jaspis genoemd.

De werking van de trommelstenen jaspis landschap 

Jaspis Landschap trommelstenen hebben een unieke werking die verband houdt met hun specifieke patroon en energie. Deze stenen bevatten vaak schilderachtige landschappen in hun structuur, wat hen hun naam geeft. De werking van Jaspis Landschap is gerelateerd aan verbondenheid met de natuur en aarding. Deze stenen kunnen helpen bij het aarden van energieën, waardoor ze rust en stabiliteit brengen. Jaspis Landschap knuffelstenen kunnen ook helpen bij het herstellen van evenwicht en harmonie. Ze worden vaak gebruikt om stress te verminderen en om een sensatie van innerlijke rust te bevorderen. Door hun connectie met de natuur kunnen ze een gevoel van welzijn en verbondenheid met de omgeving bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Jaspis landschap trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de welzijn en rust die de Jaspis landschap edelsteen te bieden heeft? Bestel de gladde Jaspis landschap dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201201
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
5
Kleur
Geel
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
5-4 cm.
500 gram trommelstenen landschap uit Zuid-Afrika
formaat ca. 1