Calcietpunt met Pyriet nr-01
search
  • Calcietpunt met Pyriet nr-01
  • Calcietpunt met Pyriet nr-01
  • Calcietpunt met Pyriet nr-01
  • Calcietpunt met Pyriet nr-01
  • Calcietpunt met Pyriet nr-01

Calcietpunt met Pyriet nr.01

€ 203,00
Inclusief belasting

Calciet punt met Pyrietkristallen, 12,3 cm hoog en 730 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calcietpunt met Pyriet nr.1 kopen

Prachtige ruwe punt van de half-edelsteen Calciet met klein Pyrietkristalletjes. Deze punt is 12,3 x 6,5 x 7,5 cm en 730 gram.

De werking van de Calcietpunt met Pyriet 

Wanneer calciet en pyriet samen voorkomen, kunnen ze een krachtige combinatie vormen, waarbij de reinigende en versterkende eigenschappen van calciet worden gecombineerd met de beschermende en stimulerende kwaliteiten van pyriet. Dit kan resulteren in een steen die zowel helpt bij het reinigen van energie als bij het aantrekken van positieve krachten, waardoor een evenwichtige en ondersteunende omgeving ontstaat. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calcietpunt met Pyriet helemaal bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en reiniging die de Calcietpunt met Pyriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calcietpunt met Pyriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201034
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Calciet / Pyriet
Gewicht
0
73
Kleur
Wit
Herkomst
Marokko
Omschrijving
3 cm hoog en 730 gram.
12
Calciet punt met Pyrietkristallen