Agaat ster paar 2-3 cm Australië
search
  • Agaat ster paar 2-3 cm Australië
  • Agaat ster paar 2-3 cm Australië

Agaat ster paar 2-3 cm Australië

€ 19,50
Inclusief belasting

Een paar van de half-edelsteen Ster Agaat van ca. 2-3 cm, vindplaats Australië. De foto is ter indicatie. Gewicht ca. 50 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Agaat ster paar Australië kopen

Een mooi klein paartje van Agaat ster, formaat 2 tot 3 cm in doorsnede, uit Australië. Deze Agaat is een perfect cadeau, geef 1 helft aan iemand die je lief hebt en hou de andere zelf. Let op! Hij kan afwijken van de foto.

De werking van het Agaat ster paar Australië

In spirituele kringen wordt agaatgeode vaak geassocieerd met verschillende betekenissen en eigenschappen. Het is belangrijk op te merken dat deze spirituele interpretaties subjectief zijn en variëren afhankelijk van persoonlijke overtuigingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende spirituele betekenissen en werkingen die aan agaatgeoden worden toegeschreven: Bescherming: Agaatgeoden worden vaak gezien als beschermende stenen. Ze zouden energetische barrières kunnen creëren om negatieve energieën buiten te houden en positieve energie binnen te laten, waardoor ze als een soort energetische schild fungeren. Balans en harmonie: Agaatgeoden worden geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust, balans en harmonie. Ze zouden kunnen helpen om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren en te genezen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Agaat ster helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en harmonie die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel de Ster Agaat dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077530
138 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
25
Kleur
Natuur
Herkomst
Australië
Omschrijving
Een paar van de half-edelsteen Ster Agaat van ca. 2-3 cm
vindplaats Australië. Let op! Kan afwijken van de foto. Gewicht ca. 50 gram.
vindplaats Australië. Let op! Kan afwijken van de foto. Gewicht ca. 100 gram.