Hematiet edelsteen ring 6 mm - 22
search
  • Hematiet edelsteen ring 6 mm - 22
  • Hematiet edelsteen ring 6 mm - 22
  • Hematiet edelsteen ring 6 mm - 22

Hematiet edelsteen ring 6 mm - 22

€ 2,60
Inclusief belasting

Ring van Hematiet in maat 22, de ring is 6 mm breed en 2 mm dik. De ring is gemaakt van een Hematiet/Magnetietmix waardoor hij iets magnetisch kan zijn.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Hematiet edelsteen ring 6 mm maat 22 kopen

Deze ring van Hematiet heeft diameter maat 22, is 6 mm breed. Deze wordt veel gedragen door mensen die meer moeten aarden. Let wel op, hij is erg breekbraar. 

De werking van de Hematiet ring 6 mm

Een hematiet edelsteen ring is een ring die is gemaakt met een hematiet edelsteen. Hematiet is een mineraal dat bekendstaat om zijn zilverachtige glans en wordt vaak gebruikt in sieraden vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenissen. Gronding en stabiliteit: Hematiet wordt geassocieerd met gronding en stabiliteit. Het kan helpen om innerlijke rust en emotionele balans te bevorderen, en kan mensen helpen om met hun beide voeten stevig op de grond te staan.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze hematiet ring helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en gronding die hematiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de hematiet ring maat 22 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198228
250 Items

Datasheet

Edelsteen
Hematiet
Gewicht
0
004
Kleur
Grijs / metallic
Omschrijving
Ring van Hematiet in maat 22
de ring is 6 mm breed en 2 mm dik. De ring is gemaakt van een Hematiet/Magnetietmix waardoor hij iets magnetisch kan zijn.