Bergkristal hart splitarmband
search
  • Bergkristal hart splitarmband
  • Bergkristal hart splitarmband
  • Bergkristal hart splitarmband
  • Bergkristal hart splitarmband

Bergkristal hart splitarmband

€ 8,90
Inclusief belasting

Splitarmband van Bergkristal, op elastiek met een hart-bedeltje, de armband is ca. 18 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De hart splitarmband bergkristal kopen

Deze schattige splitarmband is geregen op elastiek en is gemaakt van de half-edelsteen Bergkristal, hij is ca. 18 cm lang en heeft een leuke bedel in de vorm van een hart. Superleuke Bergkristal armband als cadeau om te geven of te krijgen.

De werking van de bergkristal armband met hart

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is bergkristal al eeuwenlang een van de meest populaire stenen uit de geschiedenis. Waarom? Vanwege haar onmetelijke kracht en veelzijdigheid en niet te vergeten haar schoonheid. Maar ook door de sterk reinigende en zuiverende werking, waardoor deze bergkristal op vele gebieden is in te zetten. Het kristal brengt je onder andere energie, helpt je te concentreren en geeft je inspiratie om door moeilijke situaties heen te komen. Bergkristal geeft je een helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven én versterkt de omgeving en de werking van andere stenen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bergkristal armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en kracht die deze bergkristal te bieden heeft? Bestel de hart bergkristal armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561191267
61 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
015
Kleur
Wit / transparant
Omschrijving
Splitarmband van Bergkristal
de armband is ca. 18 cm lang.
op elastiek met een hart-bedeltje