Doosje Lief Leven met kristalmeditatie
search
  • Doosje Lief Leven met kristalmeditatie
  • Doosje Lief Leven met kristalmeditatie
  • Doosje Lief Leven met kristalmeditatie
  • Doosje Lief Leven met kristalmeditatie

Doosje Lief Leven met kristalmeditatie

€ 35,00
Inclusief belasting

Doosje speciaal ontworpen voor Lief Leven, Amethist, Bergkristal, Hematiet en Roze kwarts, incl. meditatie.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Lief Leven met kristalmeditatie kopen

Dit doosje is 15x15 cm en 7,5 cm hoog. Deze edelstenen set is speciaal ontworpen voor de webwinkel Lief Leven en daarom ontvang je er ook 1 van hun prachtige kristalmeditaties bij. De stenen die erin zitten zijn een Amethist cluster, Bergkristal geode, Hematiet ruw en een ruwe Roze kwarts. 

De werking van het Doosje Lief Leven met kristalmeditatie

Kristallen zijn alleen al om hun unieke (en persoonlijke want iedereen heeft behoefte aan iets anders) werking al een fantastisch cadeau. En, de vorm van de Bergkristal Geode helemaal! Deze Bergkristal edelsteen was namelijk ooit een bolvormige steen met een holte erin, maar is nu opengemaakt. De Bergkristal en ook Roze kwarts staan beide voor zelfliefde, iets wat we allemaal wel een beetje te kort komen. Samen met de Amethist en de Hematiet staan ze prachtig in iedere woning. Wij zijn groot fan!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje met kristalmeditatie perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en zelfliefde die deze edelstenen te bieden hebben? Bestel dan dit doosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3942
19 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist / Bergkristal
Gewicht
0
865
Omschrijving
Amethist
Bergkristal
Doosje speciaal ontworpen voor Lief Leven
Hematiet en Roze kwarts
incl. meditatie.