Labradoriet hart AAA 50-60 mm
search
  • Labradoriet hart AAA 50-60 mm
  • Labradoriet hart AAA 50-60 mm
  • Labradoriet hart AAA 50-60 mm
  • Labradoriet hart AAA 50-60 mm

Labradoriet hart AAA 50-60 mm

€ 27,50
Inclusief belasting

Geslepen hart van de half-edelsteen Labradoriet, een hartje van 5-6 cm. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Foto is ter indicatie.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Labradoriet hart AAA 50-60 mm kopen

Topkwaliteit Labradoriet in een hartje geslepen, deze komt uit Madagaskar. Deze half-edelsteen zit qua maat tussen 50 en 60 mm en de glans kan variëren per steen. Let op! Hij wijkt af van de foto.

De werking van het Labradoriet hart

Bescherming: Labradoriet staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën en invloeden af te weren. Dit maakt het een goede steen om bij je te dragen als je jezelf wilt beschermen tegen negatieve invloeden of energieën van anderen. Intuïtie en spirituele groei: Labradoriet wordt geassocieerd met het stimuleren van intuïtie en spirituele groei. Het kan je helpen om je intuïtieve gaven te ontwikkelen en te versterken, en het opent de deur naar diepere spirituele inzichten. Balans en harmonie: Labradoriet staat erom bekend evenwicht en harmonie in je leven te bevorderen. Het kan helpen om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren en je meer in balans te brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en inzicht die deze geslepen Labradoriet te bieden heeft? Bestel de topkwaliteit Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561198426
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
1
Kleur
Groen
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Geslepen hart van de half-edelsteen Labradoriet
een hartje van 5-6 cm. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Foto is ter indicatie.