Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574
search
  • Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574
  • Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574
  • Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574
  • Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574
  • Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574

Calciet op Bariet gekristalliseerd ruw nr.574

€ 215,00
Inclusief belasting

Prachtig stuk Calciet op Bariet uit Marokko in A-kwaliteit en gekristalliseerde vorm. Deze Bariet is 17 cm lang en 1,145 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet met Bariet nr. 574 kopen

Prachtig gekristalliseerd stuk Calciet op Bariet uit Marokko in A-kwaliteit. Deze Bariet met Calciet edelsteen is 17x12x10 cm lang en 1,145 kilo.

De werking van Calciet 

De werking van calciet kan variëren afhankelijk van de kleur en variëteit, maar er zijn enkele algemene eigenschappen en toepassingen geassocieerd met dit mineraal. Calciet wordt vaak beschouwd als een zuiverend mineraal dat negatieve energieën kan absorberen en omzetten in positieve energie. Het wordt gebruikt in spirituele en energetische praktijken om ruimtes of kristallen te reinigen. Sommige mensen geloven dat calciet kan helpen bij het herstellen van emotioneel evenwicht en het verminderen van stress en angst. Het wordt soms gebruikt als een steen voor meditatie en ontspanning. Versterking van het geheugen en de concentratie: Er wordt gezegd dat geel calciet specifiek kan helpen bij het verbeteren van het geheugen en de concentratie, waardoor het nuttig kan zijn voor studenten en mensen die zich willen concentreren op taken die intellectuele helderheid vereisen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en evenwicht die deze Calciet te bieden heeft? Bestel de Bariet met Calciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

COL574
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bariet / Calciet
Gewicht
1
145
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Marokko
Omschrijving
145 kilo.
Prachtig stuk Calciet op Bariet uit Marokko in A-kwaliteit en gekristalliseerde vorm. Deze Bariet is 17 cm lang en 1