Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems
search
  • Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems
  • Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems
  • Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems
  • Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems

Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems

€ 14,90
Inclusief belasting

Roze kwarts oorbellen in een discvorm op kaart. De oorbellen zijn nikkelvrij. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Roze kwarts oorbellen disc - Love Gems kopen

Roze kwarts oorbellen in een discvorm kaart. De bedel is 1,5 x 1,5 x 0,5 cm. Deze oorbellen zijn nikkelvrij. Dit product is geschikt voor op een display. 

De werking van Roze kwarts

Roze kwarts staat bekend om zijn positieve invloed op het hart en wordt vaak geassocieerd met liefde, harmonie en emotioneel welzijn. Het bij je dragen van Roze kwarts kan je helpen om liefdevoller te zijn naar jezelf en anderen. 

Deze steen heeft een kalmerende en troostende energie die kan helpen om gevoelens van stress, angst en verdriet te verminderen. Het mineraal kan dienen als emotionele steun en kan je helpen om je innerlijke rust te vinden. 

Roze kwarts bevordert zelfliefde en eigenwaarde. Het herinnert je eraan dat je het waard bent om van te houden en moedigt een positief zelfbeeld aan. 

Tijdens meditatie kan roze kwarts je helpen om een gevoel van innerlijke vrede te bereiken en je hartchakra in balans te brengen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze oorbellen perfect bij jouw sieradencollectie? of heb jij behoefte aan de balans en de innerlijke rust die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel de disc oorbellen op kaart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

1829
16 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
01
Kleur
Roze
Omschrijving
Roze kwarts oorbellen in een discvorm. De oorbellen zijn nikkelvrij.