Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems
search
  • Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems
  • Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems
  • Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems
  • Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems

Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems

€ 14,90
Inclusief belasting

Jade kruis oorbellen op een kaartje. De kruishanger is 3 x 2 x 0,5 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jade Serpentijn oorbellen kruis - Love Gems kopen

Jade serpentijn oorbellen op een kaartje. De kruishanger is 3 x 2 x 0,5 cm. De zilverkleurige oorbellen zijn nikkelvrij. Het displaykaartje is 10 x 6,5 cm. 

Dit product is geschikt voor op een display. 

De werking van Jade serpentijn 

Jade staat bekend als een fijne en zachte steen die je geluk brengt. De steen heeft een reinigende en zuiverende steen. Jade opent het hartchakra. Jade betekent in het chinees ‘groene steen’ vandaar dat er veel verwarring ontstaat over de benaming. Veel groene stenen worden dan ook verkocht als Jade. Het mineraal heeft een positief effect op de nieren, de heupen, de eierstokken, de baarmoeder, de alvleesklier, de bijnieren, de bloeddruk, het hart, de vruchtbaarheid, de blaas en het gehele hormoonstelsel. Jade werkt heilzaam bij jicht, reuma, suikerziekte. Het mineraal herstelt de celvorming en heelt hechtingen. Jade heeft een ontgiftende werking en vermindert negatieve energie. Jade bevordert zelfliefde. De steen helpt je door de bevalling heen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze kruis oorbellen perfect bij jouw outfit? Of heb jij behoefte aan de zelfliefde en zachtheid die de Jade te bieden heeft? Bestel de kruis oorbellen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

1841
15 Items

Datasheet

Edelsteen
Jade
Gewicht
0
001
Kleur
Groen
Omschrijving
5 cm.
Jade kruis oorbellen op een kaartje. De kruishanger is 3 x 2 x 0