Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems
search
  • Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems
  • Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems
  • Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems
  • Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems
  • Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems

Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems

€ 14,90
Inclusief belasting

Hematiet cirkel oorbellen op een kaartje. De cirkel is 1,7 cm in doorsnede en 0,4 cm dik. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Hematiet oorbellen cirkel - Love Gems kopen

Hematiet cirkel oorbellen op een kaartje. De cirkel is 1,7 cm in doorsnede en 0,4 cm dik. De zilverkleurige oorbellen zijn nikkelvrij. Dit product is ook geschikt voor op een display. 

De werking van Hematiet 

Hematiet bezit mannelijke en vrouwelijke polariteiten, yin yang, positief en negatief. Het is de meest effectieve steen om je te doen aarden. Hematiet trekt negatieve energieën uit je lichaam om de harmonie en vrede te herstellen in het lichaam. Het mineraal kan je helpen om praktisch te denken, fouten te accepteren en je auraveld weer in balans te brengen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en het aanmaken van rode bloedlichaampjes. De steen is goed inzetbaar wanneer je last hebt van een verslaving of dwangstoornis. Hematiet heeft een positief effect op de lever en het bloed. Het mineraal kan je helpen om met tegenslagen om te gaan en hierin balans/evenwicht te vinden. Hematiet bevordert zelfvertrouwen concentratie, zelfrespect, moed, wilskracht en het geheugen. De steen vermindert zorgen, zwaarmoedigheid, depressies en stress. Hematiet werkt heilzaam bij aambeien, neusbloedingen, slapeloosheid en kramp in de benen.  

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze zilverkleurige oorbellen perfect bij jouw outfit? Of heb jij behoefte aan de concentratie  en balans die de Hematiet te bieden heeft? Bestel de oorbellen op kaart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

1838
46 Items

Datasheet

Edelsteen
Hematiet
Gewicht
0
01
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
4 cm dik.
7 cm in doorsnede en 0
Hematiet cirkel oorbellen op een kaartje. De cirkel is 1