Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3)

Obsidiaan zwart 250 gr. trommelstenen (mt3)

€ 17,90
Inclusief belasting

250 gram Obsidiaan zwart trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Obsidiaan zwart trommelstenen 250 gr. (mt3) kopen

250 gram Obsidiaan zwart trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm groot. Er zitten ca. 7 knuffelstenen in 250 gram. 

De werking van zwarte Obsidiaan

Zwarte Obsidiaan is een enorm krachtige beschermende steen. Hij verwijdert negatieve energie uit jezelf en je omgeving. Sommige mensen ervaren de steen als te heftig, omdat zwarte Obsidiaan als soort een spiegel werkt. Oude trauma’s kunnen naar boven komen en soms is het niet prettig om inzichten te krijgen in je schaduwkanten/wie je werkelijk bent. Het vergt soms moed om eerlijk naar jezelf te kunnen kijken. Gelukkig zijn er ook wat zachtere varianten, zoals regenboog Obsidiaan of sneeuwvlok Obsidiaan. Obsidiaan zwart reinigt het auraveld van disharmonie en negatieve aanhechtingen. Het mineraal geeft je inzicht in de patronen die hebben geleid tot verslaving, zelfverwijt of andere onwenselijke gedragingen en helpt je te accepteren en te helen. Zwarte Obsidiaan vermindert woede, wrok, angst en hebzucht. De steen bevordert de communicatie met gidsen en waarzeggerij. Obsidiaan zwart werkt heilzaam bij verkramping, vooral als die veroorzaakt worden door spanningen en zelfhaat. Zwarte Obsidiaan heeft een positief effect op de doorbloeding en wondgenezing.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze gepolijste trommelstenen perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan de bescherming en de eerlijkheid die de zwarte Obsidiaan te bieden heeft? Bestel de knuffelstenen direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561191939
9 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
25
Kleur
Zwart
Omschrijving
250 gram Obsidiaan zwart trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm groot.