Agaat bloem edelsteenbol 6-6,5 cm
search
  • Agaat bloem edelsteenbol 6-6,5 cm
  • Agaat bloem edelsteenbol 6-6,5 cm
  • Agaat bloem edelsteenbol 6-6,5 cm

Agaat bloem edelsteenbol 6-6,5 cm

€ 36,00
Inclusief belasting

Agaat bloem edelsteenbol van 6 – 6,5 cm in doorsnede.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenbol Agaat bloem 6 – 6,5 cm kopen

Gepolijste edelsteenbol van bloem Agaat. De bol is 6 – 6,5 cm in doorsnede. Mooie bol voor bijvoorbeeld in je altaar.
Let op! Iedere bol is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van bloem Agaat

Al jaren is Agaat de beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. De steen brengt je in verbinding met moeder aarde en stimuleert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Agaat bloem heeft een helende, vrouwelijke energie. Agaat is een aardende en beschermende edelsteen die je innerlijke rust kan brengen. Het kristal zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je gedachten, problemen en emoties van een afstandje kunt bekijken. Agaat helpt je om je aura schoon en opgeruimd te houden. De steen bevordert stabiliteit en zelfvertrouwen. Het heeft een positief effect op de ogen, de blaas, de bloedvaten, de geslachtsorganen en de stofwisseling. Agaat kan twijfel en psychische spanningen verminderen. Het mineraal werkt heilzaam bij blaasontsteking.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze mooie bol perfect bij jouw altaar? Of heb jij behoefte aan de geborgenheid en het zelfvertrouwen die de Agaat te bieden heeft? Bestel de bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.  

8718561084767
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
1
Kleur
Natuur
Omschrijving
5 cm in doorsnede.
Agaat bloem edelsteenbol van 6 – 6