Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)
search
  • Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)
  • Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)
  • Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)
  • Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)
  • Trommelstenen 100 gr. Jaspis mix (mt2)

Jaspis mix 100 gr. trommelstenen (mt2)

€ 7,50
Inclusief belasting

100 gram platte trommelsteentjes van Jaspis. De Jaspis mix trommelstenen zijn ca. 1 tot 1,5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gr. Jaspis mix trommelstenen (mt2) kopen
100 gram platte / langwerpige trommelsteentjes van Jaspis. De Jaspis mix trommelstenen zijn ca. 1 tot 1,5 cm. Je kunt deze trommelstenen mix gebruiken als decoratie of om te verwerken in orgonites.

De werking van de Jaspis mix
Jaspis bevordert vrolijkheid, kalmte, kracht en opgewektheid. Het mineraal heeft een positief effect op de lever, het bewegingssysteem, de bloedsomloop, de blaas, de stofwisseling en het immuunsysteem. Jaspis vermindert eenzaamheid, irritatie, agressie en negatieve invloeden vanuit je auraveld. De steen voorziet je lichaam van warmte en energie, daarmee kan de steen ervoor zorgen dat je actiever in het leven gaat staan. Jaspis kan je helpen om doelgerichter aan het werk te gaan zonder dat je je laat afleiden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze trommelstenen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de warmte en energie die de Jaspis te bieden heeft? Bestel de knuffelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561082572
9 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
1
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
5 cm.
100 gram platte trommelsteentjes van Jaspis. De Jaspis mix trommelstenen zijn ca. 1 tot 1