Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.
search
  • Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.
  • Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.
  • Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.
  • Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.
  • Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.

Kralen Lapis Lazuli split - 20 st.

€ 5,00
Inclusief belasting

Lapis Lazuli splitkralen van 0,5 - 1 cm. In het zakje zitten 20 Lapis Lazuli splitkralen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lapis Lazuli split kralen – 20 st. kopen
Lapis Lazuli splitkralen van 0,5 – 1 cm. In het zakje zitten 20 Lapis Lazuli splitkralen. Leuke kralen om bijvoorbeeld sieraden mee te maken. Dit artikel is ook geschikt voor op een display.

De werking van Lapis Lazuli
Lapis Lazuli bevordert optimisme, creativiteit en zelfvertrouwen. Ook bevordert het mineraal vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis Lazuli maakt je eerlijk en oprecht en kan je helpen om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Het mineraal vermindert stress, duizeligheid en haaruitval. Lapis Lazuli werkt heilzaam bij keelpijn, keelontsteking, bronchitis, aften, zenuwpijn, amandelontsteking, jeuk, eczeem, hoofdpijn en migraine. De steen heeft een positief effect op het haar, de huis, het bloed, het hart, de milt, het immuunsysteem en het gehoororgaan. Lapis Lazuli stimuleert astrale reizen, meditatieve reizen en helderziendheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze kralen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de creativiteit en het optimisme die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel de splitkralen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077868
17 Items

Datasheet

Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
0
01
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 - 1 cm. In het zakje zitten 20 Lapis Lazuli splitkralen.
Lapis Lazuli splitkralen van 0