Kralen Larimar nugget - 6 st.
search
  • Kralen Larimar nugget - 6 st.
  • Kralen Larimar nugget - 6 st.
  • Kralen Larimar nugget - 6 st.
  • Kralen Larimar nugget - 6 st.
  • Kralen Larimar nugget - 6 st.

Kralen Larimar nugget - 6 st.

€ 10,00
Inclusief belasting

Mooie nugget Larimar kralen van 1 tot 1,5 cm. In het zakje zitten 6 Larimar kralen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Larimar nugget kralen – 6 st. kopen

Mooie nugget Larimar kralen van 1 tot 1,5 cm. In het zakje zitten 6 Larimar kralen. De vindplaats van de Larimar is de Dominicaanse Republiek. Leuke kralen om bijvoorbeeld sieraden mee te maken. Dit artikel is ook geschikt voor displays

De werking van Larimar

Larimar kan het mogelijk maken om in verbinding te komen met godinnenenergie. De steen laat je vrouwelijke energie ontpoppen. Larimar is een sterke emotioneel reinigende steen. het mineraal bevordert helderheid, balans en innerlijke rust. Larimar vermindert blokkades, stress, angsten en schuldgevoelens. Larimar heeft een positief effect op het hart, het kraakbeen en de bloeddruk. Het mineraal kan verkoelend en kalmerend werken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze kralen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de balans en helderheid die de Larimar te bieden heeft? Bestel de nugget kralen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077844
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Larimar
Gewicht
0
01
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 cm. In het zakje zitten 6 Larimar kralen.
Mooie nugget Larimar kralen van 1 tot 1