Agaatplak hanger natuur aan koord
search
  • Agaatplak hanger natuur aan koord
  • Agaatplak hanger natuur aan koord
  • Agaatplak hanger natuur aan koord
  • Agaatplak hanger natuur aan koord
  • Agaatplak hanger natuur aan koord

Agaatplak hanger natuur aan koord

€ 7,95
Inclusief belasting

Agaatplak hanger in natuurlijke kleur aan een waskoord. De Agaat natuur plak is ca. 7 cm lang en 3 tot 4 cm breed.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaatplak hanger natuur aan koord kopen
Agaatplak hanger in natuurlijke kleur aan een waskoord. De Agaatplak is ca. 7 cm lang en 3 tot 4 cm breed. Het koord is verstelbaar in lengte door de schuifknoop.

De werking van Agaat
Agaat kan wit, grijzig, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten. Agaat is een aardende en beschermende steen. het mineraal kan je helpen om je aura schoon te maken en schoon te houden. Het mineraal zet je aan tot zelfreflectie, hierdoor kun je problemen, emoties en gedachten van een afstand bekijken. Agaat bevordert zelfvertrouwen, stabiliteit en innerlijke rust. Het kristal heeft een positief effect op de blaas, de ogen, de geslachtsorganen, stofwisseling en bloedvaten. Agaat werkt heilzaam bij blaasontsteking. Het mineraal vermindert psychische spanningen en twijfel. Agaat kan je in verbinding brengen met moeder aarde en stimuleert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Al jaren is Agaat de beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Agaat hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de stabiliteit en innerlijke rust die de Agaat te bieden heeft? Bestel de hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072696
94 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
02
Kleur
Aardetinten
Omschrijving
Agaatplak hanger in natuurlijke kleur aan een waskoord. De Agaatplak is ca. 7 cm lang en 3 tot 4 cm breed.