Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
search
  • Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
  • Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
  • Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
  • Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
  • Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje

Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje

€ 35,00
Inclusief belasting

Lapis Lazuli punthanger met een zilveren kapje. De punthanger is ca. 4 cm lang en kan verschillen in dikte. Let op! De hanger wordt geleverd zonder ketting.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lapis Lazuli punthanger kopen
Lapis Lazuli punthanger met een 925 sterling zilver kapje. De punthanger is ca. 4 cm lang en kan verschillen in dikte. De Lapis Lazuli hanger heeft 6 zijden. Let op! De hanger wordt geleverd zonder ketting. 

De werking van Lapis Lazuli edelsteen
Lapis Lazuli stimuleert het astrale reizen, het mediatieve reizen en de helderziendheid. Het is de steen van soevereiniteit die je kan helpen om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Lapis Lazuli versterkt zowel de vriendschappelijke relaties als liefdesrelaties. Het mineraal bevordert zelfvertrouwen, eerlijkheid, creativiteit, objectiviteit en optimisme. Lapis Lazuli heeft een remmende en werende werking op ontstekingen. De steen heeft een positief effect op de huid, het haar, het bloed, de milt, het hart en het gehoororgaan.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze punthanger perfect bij jouw outfit of heb jij de behoefte aan de creativiteit en eerlijkheid die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel de hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

983
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
0
25 kg
Kleur
Blauw
Omschrijving
Lapis Lazuli punthanger met een zilveren kapje. De punthanger is ca. 4 cm lang en kan verschillen in dikte.