Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood
search
  • Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood
  • Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood
  • Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood
  • Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood
  • Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood

Dubbeleinder 50 mm Jaspis rood

€ 11,90
Inclusief belasting

Gepolijste Jaspis rood dubbeleinder van 50 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De dubbeleinder 50 mm Jaspis rood kopen
Gepolijste rode Jaspis dubbeleinder van 50 mm. De dubbeleinder weegt 15 gram en is 5 cm lang. De rode Jaspis dubbeleinder is 1 tot 1,5 mm breed.

De werking van de rode Jaspis dubbeleinder 50 mm
Jaspis rood herstelt de spieren en zenuwen na bijvoorbeeld intensief sporten. Rode Jaspis kan je een nuchtere kijk geven op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. Hij ondersteunt het kundalini kanaal waardoor alle chakra's geactiveerd en gereinigd worden, wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest. De steen heft blokkades op in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen. Jaspis rood bevordert weerstand, levenskracht, doorzettingsvermogen en wilskracht. Ook bevordert hij het geheugen, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren. Rode Jaspis stimuleert de stofwisseling en spijsvertering. De steen heeft een positieve werking op het ademhalingsstelsel, het uithoudingsvermogen, het bloed en de lever. Jaspis rood werkt heilzaam bij impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen, aambeien, nierkwalen en bij klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever. De steen vermindert zwangerschapsbraken. Rode Jaspis activeert je seksualiteit en creativiteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze dubbeleinder van rode Jaspis perfect bij jou of heb jij behoefte aan de wilskracht en het doorzettingsvermogen de rode Jaspis te bieden heeft? Bestel de dubbeleinder direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079893
82 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
015 kg
Kleur
Rood
Omschrijving
Gepolijste Jaspis rood dubbeleinder van 50 mm.