Amazoniet haarclip
search
  • Amazoniet haarclip
  • Amazoniet haarclip
  • Amazoniet haarclip
  • Amazoniet haarclip
  • Amazoniet haarclip

Amazoniet haarclip

€ 8,95
Inclusief belasting

Unieke haarclip met Amazoniet steentjes. De haarclip is 7 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amazoniet haarclip kopen
Unieke haarclip met Amazoniet steentjes. De Amazoniet haarclip is 7 cm en weegt 10 gram. Deze haarclip is makkelijk in het haar te bevestigen.

De werking van de Amazoniet haarclip.
Amazoniet (ook wel Amazonesteen genoemd) is een edelsteen die evenwicht en balans brengt. De steen helpt je om je eigen waarheid onder ogen te komen en daarbij woorden in daden om te zetten. Amazoniet bevorderd harmonie met jezelf en tussen mensen en is daarom zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Het mineraal helpt je om angsten voor confrontaties en oordelen te overwinnen en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, angst en trauma’s. Amazoniet heeft een positieve werking op stofwisseling, de huid, tanden, hersenen, thymus, zenuwstelsel, hypofyse en intuïtie. Tevens ondersteunt het bij herstel van allerlei lichamelijke aandoeningen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Amazoniet haarclip perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de balans en het evenwicht die de Amazoniet te bieden heeft? Bestel de haarclip direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079725
60 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0
01 kg
Kleur
Groen
Omschrijving
Unieke haarclip met Amazoniet steentjes. De haarclip is 7 cm.