Agaat mos kralenarmband 4mm
search
  • Agaat mos kralenarmband 4mm
  • Agaat mos kralenarmband 4mm
  • Agaat mos kralenarmband 4mm
  • Agaat mos kralenarmband 4mm
  • Agaat mos kralenarmband 4mm

Agaat mos kralenarmband 4mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van de halfedelsteen Agaat mos, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Agaat mos kopen
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van de edelsteen Agaat mos en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of dezelfde of juist verschillende steensoorten.

De werking van Agaat mos
Agaat Mos (ook wel Mokkasteen of Dendritische Agaat genoemd) is een steen voor iedereen. De energieën zijn bescheiden, maar heilzaam. De energie van deze steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht, zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. De edelsteen bevordert je respect en liefde voor de natuur en helpt je beter geaard te zijn. Hij laat je meer open staan voor het spirituele in plaats van alleen op wetenschappelijke feiten te vertrouwen. Mos Agaat laat je meer plezier beleven in geestelijke activiteiten. Op fysiek vlak heeft een positieve werking op de weerstand, uithoudingsvermogen, immuunsysteem, hart, bloedvaten, longen, bevalling en de ontwikkeling van de foetus. Mos Agaat stimuleert de rust, helderheid, wilskracht en werklust. Het mineraal kan je helpen te herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen na een periode van emotionele onrust.

Disclaimer
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online
Past deze kralenarmband 4 mm Agaat mos perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan beter geaard zijn en verbondenheid met de natuur die Agaat mos jou te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078971
167 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0.006
Kleur
Groen / wit
Omschrijving
Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van de halfedelsteen Agaat mos
geregen op elastiek.