Calciet Strawberry handsteen
search
  • Calciet Strawberry handsteen
  • Calciet Strawberry handsteen
  • Calciet Strawberry handsteen
  • Calciet Strawberry handsteen
  • Calciet Strawberry handsteen
  • Calciet Strawberry handsteen

Calciet Strawberry handsteen

€ 16,95
Inclusief belasting

Handsteen van Calciet Strawberry uit Pakistan met afmetingen van 6-8 cm en een gewicht van ca. 100gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De handsteen Calciet strawberry kopen

Mooie handstenen van Calciet strawberry met een lengte van 6-8 cm en een gewicht van ca. 100 gram. De vindplaats van de steen is Pakistan. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

De werking van Calciet strawberry

Calciet strawberry ondersteunt je in alle aspecten van emotionele genezing, helpt je om op je hart te vertrouwen, het te genezen en positiviteit in je leven te brengen. De steen helpt je wilskracht te versterken en emotionele blokkades op te lossen. Calciet strawberry heeft een reinigende werking op lichaam en ziel. Hij maakt je zelfverzekerder en vermindert verwarring. Calciet strawberry helpt je om beter te gronden en open te staan voor liefde en nieuwe mogelijkheden en versterkt je medeleven naar jezelf en anderen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past de handsteen van Calciet strawberry perfect bij jou en heb jij behoefte aan emotionele genezing en positiviteit die Calciet strawberry jou te bieden heeft? Bestel de handsteen van Calciet strawberry online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561073976
38 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0.1
Kleur
Roze
Herkomst
Pakistan
Omschrijving
Handsteen van Calciet Strawberry uit Pakistan met afmetingen van 6-8 cm.