Tijgeroog oorclips 18 mm
search
  • Tijgeroog oorclips 18 mm
  • Tijgeroog oorclips 18 mm
  • Tijgeroog oorclips 18 mm
  • Tijgeroog oorclips 18 mm
  • Tijgeroog oorclips 18 mm

Tijgeroog oorclips 18 mm

€ 15,00
Inclusief belasting

Mooie zilverkleurige oorclips van Tijgeroog. De Tijgeroog oorclips zijn 18 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Tijgeroog oorclips kopen
Mooie zilverkleurige oorclips van Tijgeroog. De Tijgeroog oorclips zijn 18 mm en wegen 6,8 gram. Deze oorclips passen perfect bij iedere outfit.

De werking van de Tijgeroog oorclips

Tijgeroog is beschermende en inzicht gevende steen. Tijgeroog kan je helpen om overzicht te krijgen en informatie te integreren van je bewustzijn. Hij kan je beschermen tegen allerlei angsten en fobieën en zal je helpen om geestelijke blokkades op te heffen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid. Hij heeft een positieve werking op de ogen, de oren, het hart, de hersenen, de bloedsomloop, de keel, de lever, de maag, de stoelgang, de rug, de heupen, de knieën, de enkels, de geslachtsorganen, de stofwisseling en de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie. Tijgeroog heeft een heilzame werking bij verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, buikpijn, spanningen, ademnood en bloedarmoede. De steen is zeer geschikt voor studiedoeleinde. Tijgeroog bevordert de concentratie en intuïtie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze oorclips perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de concentratie die de Tijgeroog te bieden heeft? Bestel de Tijgeroog oorclips direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561076984
17 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
25 kg
Kleur
Bruin
Omschrijving
Mooie zilverkleurige oorclips van Tijgeroog. De Tijgeroog oorclips zijn 18 mm.