Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
search
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
  • Aqua Gems "Growth" insteek waterwand

Aqua Gems "Growth" insteek waterwand

€ 7,69
Inclusief belasting

Glazen buisje van 10 cm gevuld met 20 gram splitsteentjes, Jaspis rood en Agaat boom, ter bevordering van de groei van planten.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aqua Gems Growth insteek waterwand kopen
Dit glazen buisje van 10 cm met kurk, is ontworpen om de groei van planten te bevorderen. Dit Aqua Gems buisje is gevuld met rode Jaspis en Boom Agaat trommelsteentjes van ca. 5-10 mm. Je kunt deze gebruiken door het Aqua Gems buisje Growth bij je plant in de plantenbak te steken. Je kunt dit buisje natuurlijk ook gebruiken om voor jezelf water te maken.

De werking van de Growth insteek waterwand
Agaat Boom is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen, omdat haar energie heel voedend is. Van Boom Agaat wordt gezegd dat hij aardend en kalmerend werkt. De steen werkt heilzaam bij infecties waardoor de plant langer gezond blijft. Hij bevordert kracht en stabiliteit. Rode Jaspis is goed voor de wortelen en bladnerven, brengt stevigheid in de bladeren, is erg aardend en vitaliserend.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Aqua Gems Growth waterwand perfect bij jouw flora of heeft jouw plant behoefte aan de stevigheid en voeding die de Jaspis en Agaat halfedelsteen te bieden hebben? Bestel de waterwand direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078292
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Glazen buisje van 10 cm gevuld met 20 gram splitsteentjes
Jaspis rood en Agaat boom
ter bevordering van de groei van planten.
Werking
Dit artikel kan enkel per pakket verzonden worden. Gewicht 28 gram.