Staande engel 20 mm Opaliet (synth)
search
  • Staande engel 20 mm Opaliet (synth)

Staande engel 20 mm Opaliet (synth)

€ 4,80
Inclusief belasting

Opaliet staande engel van 20 mm. Opaliet is een synthetische steen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaliet engel 20 mm kopen

Engel van de synthetishe steen Opaliet, deze staande engel is 20 mm hoog, dus klein maatje, ideaal om cadeau te geven of te krijgen. 

De werking de Opaliet engel 20 mm

Een "opaliet engel" is een engelvormig beeldje of sculptuur dat is gemaakt van opaliet, een synthetische edelsteen die lijkt op natuurlijke opaal. Deze opaliet engelenbeeldjes worden vaak gebruikt in spirituele praktijken en decoratieve doeleinden. Deze engel is met de hand gemaakt.

De werking van een opaliet engel wordt vaak geassocieerd met spirituele en emotionele eigenschappen, hoewel het belangrijk is om te benadrukken dat deze claims niet wetenschappelijk zijn bewezen. Hier zijn enkele mogelijke aspecten van de werking van een opaliet engel:

Spirituele leiding: Engelen worden vaak beschouwd als boodschappers van spirituele leiding en bescherming. Het hebben van een opaliet engelbeeldje kan symbolisch staan voor het zoeken naar spirituele begeleiding in het leven.

Bescherming: Sommige mensen geloven dat engelen een beschermende rol spelen in hun leven. Het plaatsen van een opaliet engelbeeldje in de woonruimte kan worden gezien als een manier om bescherming te zoeken tegen negatieve invloeden.

Positieve energie: Opaliet wordt vaak geassocieerd met positieve energie en het bevorderen van een positieve kijk op het leven. Een opaliet engelbeeldje kan dienen als een symbool van positiviteit en optimisme.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet engel 20 mm helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en welzijn die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561020154
64 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
005
Kleur
Wit
Omschrijving
Opaliet staande engel van 20 mm
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren