Ostara trommelsteen setje
search
  • Ostara trommelsteen setje
  • Ostara trommelsteen setje
  • Ostara trommelsteen setje
  • Ostara trommelsteen setje
  • Ostara trommelsteen setje

Ostara trommelsteen setje

€ 12,50
Inclusief belasting

Setje van 3 trommelstenen van Mos Agaat, Amethist en Carneool in een zakje met een beschrijving voor het Keltische lentefeest Ostara.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Ostara trommelsteen setje kopen

Een mooi setje van 3 Trommelstenen van 3-4 cm van de edelstenen Mos Agaat, Amethist en Carneool. De 3 stenen ondersteunen je bij de viering van het Keltisch lentefeest. Je kunt ze in op je altaar leggen of gewoon bij je dragen. Om te bewaren zitten de stenen in een handig zakje. Alles is samen verpakt in een doosje met een korte uitleg over het feest en de stenen.

Over Ostara – het Keltisch lentefeest en de werking van de drie kristallen

Ostara wordt gevierd rond 2 maart wanneer de dag en de nacht even lang zijn. Het is het moment wanneer het licht overwint en nieuw leven start in de natuur. Ostara, de godin van de Lente, wordt weer wakker uit haar winterslaap en staat zo symbool voor het wakker worden van al wat leeft. Ze wordt weergegeven als een prachtige, heilzame en blijmoedige verschijning. Symbolen die bij Ostara horen zijn eieren en konijnen/ hazen, die staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Ook vuur hoort bij Ostara; vuur geeft licht en ruimt op om met een schone lei een nieuwe start te kunnen maken. Daarnaast ontstaat er door vuur as, die weer gebruikt wordt om een vruchtbare bodem te creëren.

Bij Ostara horen ook kristallen, waarvan je 3 in het doosje vindt:

  • Mos Agaat staat voor nieuwe groei van planten, werkt ontspannend en brengt ziel en geest weer in natuurlijke balans.

  • Amethist helpt je om helderheid van geest te krijgen. Hij staat voor rust, sereniteit, en spirituele groei.

  • Carneool staat voor vruchtbaarheid. Hij helpt je om een vruchtbare bodem te creëren voor jouw doelen en intenties. Daarnaast geeft hij levensvreugde en plezier.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past het Ostara trommelsteen setje perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan een nieuwe start en een levensvreugde die Mos Agaat, Amethist en Carneool jou te bieden hebben? Bestel het Ostara trommelsteen setje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de spray jou extra ondersteunt.

8718561077677
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat / Amethist / Carneool
Gewicht
0.0887
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Amethist en Carneool in een zakje met een beschrijving voor het Keltische lentefeest Ostara.
Setje van 3 trommelstenen van Mos Agaat