Bergkristal Merkabah kooihanger
search
  • Bergkristal Merkabah kooihanger
  • Bergkristal Merkabah kooihanger
  • Bergkristal Merkabah kooihanger
  • Bergkristal Merkabah kooihanger
  • Bergkristal Merkabah kooihanger

Bergkristal Merkabah kooihanger

€ 6,50
Inclusief belasting

Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Merkabah kooihanger Bergkristal kopen.

Leuke hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal hanger is ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze Bergkristal hanger is erg licht dus prettig om te dragen. 

De werking van Bergkristal sieraden.

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is bergkristal al eeuwenlang een van de meest populaire stenen uit de geschiedenis van edelstenen. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. Door zijn sterk reinigende en zuiverende werking is Bergkristal op vele gebieden in te zetten. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal geeft je een helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven én versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Van bergkristal wordt gezegd dat hij het zuur-base evenwicht bevordert en een sterk genezende werking in het algemeen heeft, vitaliteit geeft, lichaam en geest reinigt, volharding geeft, met geduld krijgen helpt en inwendige reiniging en ontslakking ondersteunt. De steen zou borstvoeding en botbreuk-groei stimuleren. Bergkristal heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Merkabah kooihanger van Bergkristal perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan de geneeskrachtige en reinigende werking die Bergkristal jou te bieden heeft? Bestel de merkabah hanger van Bergkristal direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072856
144 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0.003
Kleur
Wit / transparant
Omschrijving
5 cm lang
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal hanger ca. 2
het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.