Roze kwarts Merkabah kooihanger
search
  • Roze kwarts Merkabah kooihanger
  • Roze kwarts Merkabah kooihanger
  • Roze kwarts Merkabah kooihanger
  • Roze kwarts Merkabah kooihanger
  • Roze kwarts Merkabah kooihanger

Roze kwarts Merkabah kooihanger

€ 6,50
Inclusief belasting

Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Roze kwarts. De Roze kwarts hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram.

Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Merkabah kooihanger Roze kwarts kopen.

Leuke hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Roze kwarts. De Roze kwarts hanger is ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze Roze kwarts hanger is erg licht dus prettig om te dragen.

De werking van Roze kwarts sieraden.

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. De edelsteen Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek. Van Roze kwarts wordt gezegd dat hij een positieve werking op de geslachtsorganen heeft en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Roze kwarts heeft een heilzame werking bij borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Merkabah kooihanger van Roze kwarts perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan liefde en harmonie die Roze kwarts jou te bieden heeft? Bestel de merkabah hanger van Roze kwarts direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072917
143 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0.003
Kleur
Roze
Omschrijving
5 cm lang
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Roze kwarts. De Roze kwarts hanger ca. 2
het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram.
Werking
Let op! Wordt zonder ketting geleverd.