Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
search
  • Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
  • Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
  • Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
  • Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
  • Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)

Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)

€ 6,50
Inclusief belasting

Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Howliet. De Howliet hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Merkabah kooihanger Howliet blauw kopen.
Leuke hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Howliet. De Howliet hanger is ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze Howliet hanger is erg licht dus prettig om te dragen.

De werking van Howliet sieraden.
Het mineraal Howliet is wit met grijs aders maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt heilzaam bij spanning en stress. Het mineraal helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Howliet ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren, hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft verlichting bij spanningshoofdpijn. Omdat Howliet een silicaat is, wordt gezegd dat het de botten, gewrichten, nagels en gebit kan versterken. Hij kan je ondersteunen bij slapeloosheid en nachtmerries en zou een heilzame werking hebben bij huidwondjes, huidirritaties en jeuk bij insectenbeten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Merkabah Merkabah kooihanger van Howliet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan hulp om goed te aarden en een verbeterd geheugen bij het studeren die Howliet jou te bieden heeft? Bestel de merkabah hanger van Howliet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072870
190 Items

Datasheet

Edelsteen
Howliet
Gewicht
0.003
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 cm lang
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Howliet. De Howliet hanger ca. 2
het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram.