Bergkristal Merkabah sieraden set
search
  • Bergkristal Merkabah sieraden set
  • Bergkristal Merkabah sieraden set
  • Bergkristal Merkabah sieraden set
  • Bergkristal Merkabah sieraden set
  • Bergkristal Merkabah sieraden set
  • Bergkristal Merkabah sieraden set

Bergkristal Merkabah sieraden set

€ 21,50
Inclusief belasting

Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm, in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal merkabah sieraden set kopen.

Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze Bergkristal sieraden zijn erg licht dus prettig om te dragen.

De toegeschreven werking van Bergkristal sieraden.

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is bergkristal al eeuwenlang een van de meest populaire stenen uit de geschiedenis van edelstenen. Waarom? Vanwege haar onmetelijke kracht en veelzijdigheid en niet te vergeten haar schoonheid. Maar ook door haar sterk reinigende en zuiverende werking, waardoor ze op vele gebieden is in te zetten. Bergkristal brengt je onder andere energie, helpt je te concentreren en geeft je inspiratie in moeilijke situaties. Bergkristal geeft je een helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven én versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Van Bergkristal wordt gezegd dat hij het base-zuur evenwicht bevordert, bloedzuiverend werkt en in het algemeen een genezende werking kan hebben. Bergkristal geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij kan helpen bij inwendig reinigen en ontslakken. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij verbetert de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Merkabah sieraden Bergkristal perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan inzicht en concentratie die Bergkristal jou te bieden heeft? Bestel de edelsteen merkabah sieraden set Amethist direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075154
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Omschrijving
5 cm lang
Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm
in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.
Werking
5 cm lang
De Bergkristal merkabah sieraden set kopen. Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvri