Bergkristal rood ruw 100-150 gram
search
  • Bergkristal rood ruw 100-150 gram
  • Bergkristal rood ruw 100-150 gram
  • Bergkristal rood ruw 100-150 gram

Bergkristal rood ruw 100-150 gram

€ 32,50
Inclusief belasting

Stukje rode Bergkristal gekristalliseerd. Vindplaats Marokko. Gewicht tussen 100 en 150 gram. Let op! Iederstuk is uniek, de vorm kan afwijken van de foto!

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal rood ruw 100-150 gram kopen

Uniek stukje gekristalliseerde rode Bergkristal met een gewicht tussen 30 en 70 gram. Dit Bergkristal stukje komt uit Marokko.  

De werking van Bergkristal rood ruw 100-150 gram

Rode Bergkristal, ook wel rode Kwarts genoemd, heeft naast de zuiverende en reinigende werking van Bergkristal ook door de combinatie van kwarts en ijzer een sterk aardende en vitaliserende werking. Hij werkt op de onderste chakra’s door deze te openen en tevens op de bovenste chakra’s, wat je zal helpen je (hoger) doel te manifesteren. Gelijk verbind hij deze aardechakra met de hogere waardoor de hogere energieën in het aardse lichaam geaard raken. Rode kwarts leert woede beheersen en ondersteunt bij bloedarmoede en storingen in de stofwisseling. De steen kan ondersteunen bij de menstruatieproblemen en helpt bij verkoelen van het lichaam. Rode kwarts heeft een positieve werking voor hart, nieren en milt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bergkristal rood ruw uit Marokko perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan de reinigende werking en vitaliteit die Bergkristal Rood jou te bieden heeft? Bestel deze Bergkristal rood ruw uit Marokko direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074539
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal Rood / Rode kwarts
Gewicht
0.25
Kleur
Rood
Herkomst
Marokko
Omschrijving
Stukje rode Bergkristal gekristalliseerd. Vindplaats Marokko. Gewicht tussen 100 en 150 gram. Let op! Iederstuk is uniek
de vorm kan afwijken van de foto!