Dolomiet roze ruw 5-7 cm
search
  • Dolomiet roze ruw 5-7 cm
  • Dolomiet roze ruw 5-7 cm
  • Dolomiet roze ruw 5-7 cm
  • Dolomiet roze ruw 5-7 cm

Dolomiet roze ruw 5-7 cm

€ 14,00
Inclusief belasting

Dolomiet roze ruw van ca. 5 tot 7 cm van ca. 70 tot 120 gram, vindplaats Marokko.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het mineraal ruwe roze Dolomiet kopen.
Leuke stukjes van ruwe roze Dolomiet, gevonden in Marokko. Deze stukjes zijn ca. 5 tot 7 cm groot en wegen ongeveer 70 tot 120 gram.

 

De werking van van ruwe roze Dolomiet.
Dolomiet is goed voor het bloed en heeft een zuiverende en ontgiftende werking op de lever. Dolomiet reguleert de spijsvertering en stofwisseling, geeft evenwicht, kalmte en stabiliteit. Dolomiet werkt goed tegen angst en woede, goed tegen stress en hoofdpijn, helpt tegen trombose, vermindert dichtslibben van bloedvaten, verzacht spierpijn, krampopheffend en heling van de botten. Dolomiet helpt je bij het overwinnen van schadelijke gewoontes zoals eet-, seks- of drugsverslaving, bij kinderen goed te gebruiken tegen nachtmerries en driftbuien.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online.
Past deze roze Dolomiet perfect bij jou of heb jij behoefte aan evenwicht en rust die de Dolomiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel dit ruwe mineraal direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075819
12 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Omschrijving
Dolomiet roze ruw van ca. 5 tot 7 cm van ca. 70 tot 120 gram
vindplaats Marokko.
Werking
Leuke stukjes van ruwe roze Dolomiet
gevonden in Marokko. Deze stukjes zijn ca. 5 tot 7 cm groot en wegen ongeveer 70 tot 120 gram.