Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems
search
  • Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems
  • Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems
  • Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems

Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems

€ 24,50
Inclusief belasting

Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Roze kwarts. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. De zwaarte van het oogkussen in combinatie met edelsteedelstenen helpt om makkelijker en in een diepere meditatie te komen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Roze Kwarts. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.

Met de aankoop van deze eye-pillow steun jij het project 'Werk voor kansarme vrouwen' in India. Hier krijgen moeders/vrouwen de kans om te werken zodat hun kinderen naar school kunnen gaan. Alles wat zij doen is 100% ecologisch en fair trade. Producten als zijde en katoen worden alleen op natuurlijke wijze geoogst en gekleurd. Er worden scholen en huizen gebouwd die duurzaam en energieneutraal zijn. Met jouw aankoop draag je bij aan een betere sociale en economische status van deze vrouwen. Tenminste 35% van de aankoopwaarde gaat direct naar dit project.

Roze Kwarts opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze Kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. De steen bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. Ze heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Roze Kwarts vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking.

Roze Kwarts word ook wel Rozenkwarts genoemd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561064752
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
288
Kleur
Roze Kwarts (roze)
Omschrijving
Meditatie oogkussen
gevuld met biologisch lijnzaad en Roze kwarts. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen
heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
Werking
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen
fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul